Munspelets skola söker grundskollärare f-3 i förskoleklass

Munspelets skola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Munspelet är en F-3-skola med två paralleller som är belägen på Östra Torn, i östra Lund. Skolan har ungefär 200 elever. Munspelet är en skola med välutbildade och erfarna pedagoger. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen; i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet. Många väljer att vara kvar länge på Munspelets skola eftersom man har möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och tillsammans med andra. Vi har ett stort intresse för skolutveckling så att våra elever får en stabil lärandegrund. Vi är hjälpsamma, lösningsfokuserade och tar vara på varandras kompetenser så att våra elever erbjuds en allsidig utbildning.  

Besök gärna vår hemsida www.lund.se/munspelet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbete i f-klass och vara mentor.

Du ansvarar för att planera och genomföra undervisning utifrån läroplanen. Du har ansvar för att genomföra kartläggningen i svenska. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med förskollärare, grundskollärare och fritidspersonal. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har godkänd pedagogisk utbildning och är legitimerad.

Du är en positiv kraft som är relationsskapande med vårdnadshavare och som tillsammans med kollegor driver verksamheten med utgångspunkt i läroplanen för att barnen ska bli trygga, kreativa och nå kunskapskraven. Du ska vara tydlig i ditt ledarskap i klassrummet och vara väl förtrogen med att göra anpassningar. Du är flexibel och kan arbeta självständigt men kan också samarbeta i arbetslag. Du är initiativtagande och ser möjligheter i arbete tillsammans med andra pedagoger. Din placering kommer att vara på Munspelets skola. Erfarenhet av BFL(Bedömning För Lärande) och Unikum samt Google workspace är meriterande. Du skall ha vana av att dokumentera digitalt.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-27

Referensnummer

2021/602

Kontaktperson(er)

Eva Persson, 046-359 5671

Facklig(a) företrädare

Eva Eliasson, lärarförbundet, 046 359 9576

Tillbaka till lista