Undersköterska till Hemvård yngre

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Verksamheten utför hemtjänst för personer under 65 år. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Vi har 2 vikariat from 1 september 2021. Vik.1 är på 4 månader som kan bli förlängt och vik.2 är på 12 månader

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ansvarar du för att planera och genomföra omsorgsarbete i våra brukares egna hem. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Vi söker dig som

Vi söker Dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har förmågan av att se dig som en i vårt team. Du ska ha ett stort engagemang för arbete med människor, god förmåga att arbeta flexibelt och tillvarata brukarens delaktighet. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, är trygg i din yrkesroll och positiv till nya utmaningar.

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, YH-utbildning ed inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Personlig lämplighet kommer att beaktas.

B-körkort är ett krav, likaså måste du kunna cykla.

 

 Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-07-01

Referensnummer

2021/565

Kontaktperson(er)

Helena Lysebring, 046-359 4740

Tillbaka till lista