Handledare psykisk funktionsnedsättning Natt

Socialförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Om oss

Verksamhetsområde socialpsykiatri omfattas av flera verksamheter som stöd i boende, sysselsättning och arbetsrehabilitering. Verksamheternas övergripandesyfte är att öka förutsättningar för återhämtning. Genom att erbjuda individuellt utformade insatser med hög tillgänglighet, delaktighet och medbestämmande ska personer med psykisk funktionsvariation kunna leva ett så självständigt som möjligt.

Boendet som söker medarbetare är Fäladstorget 3D som har 19 brukare i ålder mellan 40 och 90 år.

Arbetsuppgifter
Att motivera och samverka kring brukare och ge individuellt stöd nattetid. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta kring personlig hygien, läkemedelshantering samt övriga vanligt förekommande uppgifter under nattetid.

I din roll även att planera, dokumentera, förhålla sig till upprättade genomförandeplaner samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. 

Vi söker dig som
Undersköterska psykiatriinriktning YH Specialistutbildad undersköterska i psykiatri
Utbildning i återhämtningsinriktat förhållningssätt
Erfarenhet av socialpsykiatri och arbete med missbruk

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom socialpsykiatri och en vilja att arbeta med äldre brukare. Även erfarenhet av samsjuklighet är meriterande. 

Kan arbeta nattschema, vardagar och helg med arbetstid mellan 21.00-07.20.

Erfarenhet av att dokumentera i ProCapita är meriterande. Även att behärska standardprogram inom PC.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 210901

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-24

Referensnummer

2021/511

Kontaktperson(er)

Natalia Theander, 046-359 56 22

Facklig(a) företrädare

Anna Nilsson, 046-359 51 30

Tillbaka till lista