Handledare psykisk funktionsnedsättning

Socialförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Om oss

Verksamhetsområde socialpsykiatri omfattas av flera verksamheter som stöd i boende, sysselsättning och arbetsrehabilitering. Verksamheternas övergripande syfte är att öka förutsättningar för återhämtning. Genom att erbjuda individuellt utformade insatser med hög tillgänglighet, delaktighet och medbestämmande ska personer med psykisk funktionsvariation kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Boendet som söker medarbetare är Bardisangränden 2 som har tolv brukare i ålder mellan 50 och 80 år. 

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i att motivera brukare till aktivitet och ge individuellt stöd i den dagliga livsföringen. I möjligaste mån planerar du ditt arbete tillsammans med den person du stöttar, du förstår hur viktigt det är att varje enskild person är delaktig och har inflytande över sin vardag.

Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matsituationer, personlig hygien, läkemedelshantering och aktiviteter utanför boendet. Du kommer att motivera till aktivitet och samverka med dina kollegor kring varje brukare.

I din roll ingår även att planera, utforma genomförandeplaner tillsammans med brukaren, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar, delta i SIP samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Vi samverkar även med anhöriga, godemän/förvaltare och vårdgrannar.   

Vi söker dig som
YH specialistundersköterska i psykiatri

Undersköterska med psykiatriinriktning

Utbildning i återhämtningsinriktat förhållningssätt

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom socialpsykiatri och en vilja att arbeta med en äldre målgrupp. 

Kan arbeta på schema, dag, kväll samt varannan helg. Arbetstiderna är mellan 07.00-21.00.

Erfarenhet av att dokumentera i ProCapita är meriterande. Även att behärska standardprogram inom PC.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 210901

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-06-24

Referensnummer

2021/510

Kontaktperson(er)

Fredrik Svensson, 046-359 47 25

Facklig(a) företrädare

Anna Nilsson, 046-359 51 30

Tillbaka till lista