Hjälpmedelsassistent hemvården

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi är en samlad organisation för hemsjukvårdsansvar inom hemvården i Lunds kommun. Målgruppen är patienter i ordinärt boende från 65 år. I Lund finns sexton hemvårdsområden samt korttidsenheten Höjeågården.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som hjälpmedelsassistent inom hemvården. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du, tillsammans med trevliga och engagerade kollegor på hemvårdsområdena Väster team 1 och 2, Norra fäladen och Torn, gör skillnad varje dag.

I arbetsuppgifterna ingår lättare teknisk support, administration, felsökning samt hantering av hjälpmedel. Arbetsuppgifterna utförs huvudsakligen självständigt och i samarbete med legitimerad personal.

Tjänsten är en projektanställning och då den är nyinrättad innebär det goda möjligheter att påverka upplägget av ditt arbete. Arbetet är förlagt till dagtid, helgfria vardagar och med viss möjlighet till flexibel arbetstid.

 

Vi söker dig som

har en gymnasieutbildning och/eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant.

kan arbeta självständigt med en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete

är lösningsfokuserad, ser möjligheter och är flexibel

har ett praktiskt handlag

är serviceinriktad och kan samarbeta med övriga yrkeskategorier

har intresse av hjälpmedel

har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift

har datorvana, körkort och kan cykla

delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och förhållningsätt; Lyssna Lära Leda.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att sökande har erfarenheter från vård- och omsorgsarbete. Introduktion ingår.

 

ÖVRIGT

Visstidsanställning från 2021-09-01 till 2022-05-31, heltid. 

Projektledare är sjukgymnast Camilla Jönsson-Steen och arbetsterapeut Elisabeth Borg.

Rekryteringen sker med löpande urval. Om projektet faller väl ut finns möjlighet till en tillsvidareanställning.

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Ange löneanspråk
Tillträde: 2021-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-18

Referensnummer

2021/425

Kontaktperson(er)

Camilla Jönsson-Steen , 046-3598338

Elisabeth Borg , 046-3598379

Facklig(a) företrädare

Kommunal, 010-4427936

Tillbaka till lista