Lärare Svaleboskolan F-3

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Svaleboskolan är en F-9 skola och fritidshem med ca 800 elever som ligger i Veberöd i Lunds kommun.  Skolan är en enhet som lyder under en rektor och tre biträdande rektorer. Svaleboskolan arbetar bl.a. med skolutveckling genom kollegialt lärande och tillgänglig undervisning. Den pedagogiska miljön är viktig och vi förbättrar ständigt elevernas lärmiljö. På skolan finns också ett skolbibliotek i världsklass.


Svaleboskolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till Romeleåsen och Körsbärsdalen som berikar en stor del av vår verksamhet. Veberöd ligger cirka 2 mil öster om Lund med goda bussförbindelser från Malmö och Lund.

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att komma och arbeta med våra engagerade pedagoger på Svaleboskolan. Här prioriteras utveckling, nära samarbete med vårdnadshavare och att arbeta individanpassat högt. Vi bedriver ett kommungemensamt arbete inom BFL-Bedömning För Lärande. Du ska inom arbetslag arbeta som lärare i grundskola åk F-3. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år. Du är flexibel, samarbetsinriktad och engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tveka inte, skicka in din ansökan redan nu!

Övrigt

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

 

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön
Tillträde: 2021-08-06 – 2022-06-17 ev. möjlighet till förlängning

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Referensnummer

2021/423

Kontaktperson(er)

Elisabet Malmström, 046-3593598

Helena Nowachek, 046-359 7577

Facklig(a) företrädare

Hanna Wernbro, lärarförbundet, 046-3595735

Tillbaka till lista