Handläggare - antagning till vuxenutbildning

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Utbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna, vuxenutbildningen, och internationella grundskolan, ISLK. Ansvaret omfattar också modersmålsverksamheten samt tillsynsansvar för enskilda förskolor och fristående skolbarnomsorg.

Utbildningsförvaltningen har 1160 anställda och på utbildningskansliet arbetar 36 personer.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär administrativt arbete inom funktionen antagning, i första hand till vuxenutbildning där handläggning och beslut i frågor rörande vuxenutbildning samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter ingår, men också till gymnasieskola som backupfunktion till gymnasieantagningen. Tjänsten innebär samarbete med studie- och yrkesvägledare, samverkan och kontakter med sökande, skolor, andra kommuner och myndigheter.

Här kan du läsa mer om vuxenutbildningen: https://lund.se/vuxenutbildningen

Vi söker dig som

Du har eller är nära examen som studie- och yrkesvägledare. Arbetet kräver mycket god datorkunskap och kunskap

om systemen Procapita/Tieto Education och Extens är meriterande. Tidigare arbete med liknande system och arbetsuppgifter är önskvärt.

  Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-24

Referensnummer

2021/422

Kontaktperson(er)

Ann-Sofie Nord, 046-359 70 31

Tillbaka till lista