Lärare i Ma/NO 7-9, heltid, tillsvidare

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Välkommen till Svaneskolan!

På Svaneskolan 7-9 har vi eleverna och kunskapen i centrum. Vi finns i centrala Lund med 5 min gångväg från stationen. Skolan ligger i anslutning till Stadsparken. Svaneskolan har en hög måluppfyllelse och ett lugnt arbetsklimat samt flera uppskattade idrottsprofiler. Svaneskolan har ca 350 elever och 30 pedagoger. Skolan arbetar med digitalt lärande som ett naturligt inslag i undervisningen.

För oss på Svaneskolan är det viktigt att eleverna känner lust att lära och har inflytande över sitt eget lärande. Lärare, elevhälsoteam och specialpedagoger arbetar tillsammans för att alla elever ska kunna lyckas. 

För mer info se skolans hemsida: Svaneskolan

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en lärare i Ma/No. Tjänsten innehåller undervisning i matematik och No i åk 7-9. Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. Vi söker dig som arbetar kreativt, digitalt och som vill vara en aktiv del av ett arbetslag. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har genomförd lärarutbildning med examen och lärarlegitimation i ämnena matematik och de naturorienterande ämnena, utbildning inom programmering ses som meriterande. Har du dessutom yrkeserfarenhet som lärare ses även det som meriterande.

Egenskaper vi efterfrågar för tjänsten:
Du som söker är flexibel och stabil som person.
Du har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande i din arbetsvardag.
Du arbetar tydlig och är strukturerad.
Du har god pedagogisk insikt och arbetar med en helhetssyn

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 20210806

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-14

Referensnummer

2021/411

Kontaktperson(er)

Erik Friede, 046-3597151

Veronica Monell, 046-9357051

Facklig(a) företrädare

Marit Harviken, LR, 046-359 7986

Tillbaka till lista