Studentmedarbetare inom kommunikation till Katedralskolan

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Katedralskolan är Nordens äldsta gymnasieskola, grundad redan 1085. Vi har drygt 1500 elever och 160 anställda. Våra elever erbjuds högkvalitativ utbildning på sex olika program, alla högskoleförberedande. Katedralskolan ligger i centrala Lund och nås lätt med allmänna kommunikationer.

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare på Katedralskolan genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under hösten 2021 (1 sept-31 dec).

I din roll som studentmedarbetare kommer du att arbeta med strategisk kommunikation och marknadsföring riktad mot grundskoleelever inför deras val till gymnasieskolan. I uppdraget ingår målgruppsanalys, formulering av budskap, planering och genomförande av aktiviteter, primärt via webb och sociala medier, men även via personliga möten samt framtagande av visst informationsmaterial. Vi tänker oss att du arbetar med att skapa engagemang i våra sociala kanaler och håller en aktiv dialog med olika intressenter. I ditt uppdrag samarbetar du med skolledning, studievägledare, lärare och administrativ personal.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Vi ser gärna att du är i slutfasen av dina studier och att du antingen har strategisk kommunikation eller marknadsföring som ditt huvudämne.

Det är viktigt att du goda kunskaper om hur man kan använda sociala medier, anpassade efter målgruppen, för att nå ut till blivande elever. Du måste kunna arbeta självständigt inom alla delar av uppdraget, men också vara lyhörd för skolans önskemål. Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav.

Det är meriterande om du även har praktisk erfarenhet av t.ex. formgivning, text, film och bilder till webb och sociala medier.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17/5!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 sept 2021
Sista datum: 2021-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-17

Referensnummer

2021/398

Kontaktperson(er)

Åsa Katarina Björkman, 046-359 76 40

Tillbaka till lista