Samordnare till Killebäck

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Måltidsservice söker dig som vill vara med och skapa och utveckla skolmaten i Lunds kommun. Riktigt god mat, service, arbetsglädje och attraktiva måltider, miljö och hållbarhet som självklara grundingredienser är måltidsservice framgångsrecept! Du arbetar kreativt tillsammans med hela arbetsgruppen i ditt kök med stort engagemang, gastronomiskt kunnande och bidrar till att skapa matglädje för matgästerna. Killebäckköket i Södra Sandby har cirka 450 portioner i restaurangen på skolan och skickar cirka 900 portioner till mottagande kunder.

 

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som samordnare kommer du att leda och fördela det dagliga arbetet i köket samt ansvarar för att säkerställa att mat, utbud och service håller god kvalitet på Killebäckköket tillsammans med dina 4 kollegor. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår förberedelse, matlagning, specialkost, disk och städ. Som samordnare har du även ansvar för kökets ekonomi, administration samt arbetsmiljöfrågor och du är delaktig i att driva kvalitet och effektivisering tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp. Bland annat hanterar du varubeställningar, matsalsbeställningar och arbetar i kostdataprogram. Du ansvarar för löpande dialog med våra samarbetspartners och dess företrädare samt våra matgäster genom att ex. delta på matråd. Du ska också tillsammans med dina kollegor utföra de uppgifter som framgår för egenkontroll i enlighet med livsmedelslagen och Livsmedelsverkets föreskrifter.

 

Som samordnare arbeta du även aktivt och medskapande för att bidra till arbetsplatsens och verksamhetens utveckling och mål. Du företräder Lunds kommun på ett professionellt sätt genom att i arbetet verka för att genomföra och verkställa kommunens processer, riktlinjer och policys. Du rapporterar till din närmaste enhetschef. 

Vi söker dig som
Du har en 3 årig hotell- och restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har arbetat minst 5 år som kock och har minst 1 års erfarenhet från någon arbetsledande roll. Vi förutsätter att du har egenkontrollsutbildning och har erfarenhet av arbete med specialkost. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat med kostdataprogram ex. Matilda.

Uppdraget som samordnare kräver att du har helhetssyn och en god ledarskapsförmåga i form av att du kan leda och motivera andra samt skapa delaktighet och engagemang hos kollegorna. Du har en god kommunikationsförmåga, tycker om utveckling och ser möjlighet i förändringar. Du kan snabbt byta fokus och på så sätt anpassa dig till förändrade omständigheter. Du är handlingskraftig och organiserar, planerar och prioriterar i arbetet på ett effektivt sätt. Det är en självklarhet för dig med ett positivt, professionellt och respektfullt förhållningssätt i mötet med såväl interna som externa samarbetsparters.

Rollen som samordnare kräver att du har datorkunskaper och vana av att arbeta med Office-paketet. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska såväl i tal som skrift.

Inför anställning inom Måltidsservice där arbete med barn inom skola och förskola ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-16

Referensnummer

2021/397

Kontaktperson(er)

Roy Qvarnström, 046-3593518

Facklig(a) företrädare

Jannika Josefsson, Vision , 046-3595956

Tillbaka till lista