Engagerad SYV sökes till Spyken

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

På Spyken präglas arbetet av skolans vision"Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva
erfarenheter för framtiden!". Skolan kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Gymnasieskolan Spyken har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska
programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskaps-programmet.

Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Som studie- och yrkesvägledare på Spyken träffar du elever både enskilt och i grupp. Du vägleder vilka möjliga vägar som finns mot fortsatta studier och mot arbetsliv. Administration, inklusive antagningsarbete liksom kvällstjänstgöring ingår. I arbetet ingår att ta fram individuella studieplaner utifrån varje individs mål och förutsättningar. Du medverkar också i utåtriktade aktiviteter och samverkar med olika externa aktörer. Du ingår i skolans elevhälsoteam och har en bitr. rektor som din närmaste chef.

Du kommer främst att arbeta med elever och personal som tillhör ES- och HU-programmen. Du har två studie- och yrkesvägledarkollegor som arbetar på NA, resp. SA-programmen. 

 

Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen. Du har gärna tidigare erfarenhet från studie- och yrkesvägledning på gymnasiet eller på grundskolan. Vi söker dig som är självständig och strukturerad.  Du är också flexibel och har god samarbetsförmåga. Som studie- och yrkesvägledare ser vi det som självklart att du har en god kommunikation i både tal och skrift. 


Vi ser fram emot din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Referensnummer

2021/395

Kontaktperson(er)

Set Rooke, 0729-816309

Facklig(a) företrädare

Erik Hansén, LR, 0705-596944
Rickard Severin, rickard.severin@lararforbundetavdelning.se

Tillbaka till lista