Musiklärare åk 1-6

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vallkärra och Håstads skola är Lunds äldsta skolor, med all sin charm, byggda mellan 1875-1890. 

På Vallkärra skola har vi 125  elever i årskurserna F-6 medan på Håstad skola har vi 64 elever i årskurserna  F-3.

Dina kollegor är alla drivande och engagerade pedagoger som har som gemensamt mål att vi sätter eleverna främst och tillsammans utvecklar vi skolan

Alla är viktiga på vår arbetsplats, och vi värnar om Vi-känslan över hela skolan. Vi söker dig lärare som är behörig att undervisa i ämnet musik.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa Vallkärra skolas elever samt Håstads skolas elever. Undervisningen är placerad på Prästängskolan eftersom både Vallkärra och Håstad skolor  är Lunds äldsta skolor så vi  har ingen tillgång till musiksal.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen. Du bedriver undervisning som är tillgänglig för alla elever samt hittar strategier för att nå varje elev och stärka eleven i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad och behörig lärare i musik. Du är flexibel, engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar. Du tar ett stort ansvar för undervisningen och har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling. Du skapar goda relationer till alla elever och hittar varje elevs inre drivkraft. Du är en person som har lätt för att samarbeta och intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-14

Referensnummer

2021/389

Kontaktperson(er)

Enikö Bernat, 046-3594983

Facklig(a) företrädare

Zarko Isaevski, lärarförbundet, 046-3595797

Tillbaka till lista