Lärare i fritidshemmet 50%

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Östratornskolan är en 4-9 skola. Tillsammans med Munspelets skola och Flygelskolan är vi ett skolområde.


Östratornskolan har fritidshemsverksamhet för åk 4-6 som är förlagd i Lokaler en bit från skolan. Dessa lokaler finns på Östratornsgården där det också finns en 4H Gård med djur. Vi erbjuder eleverna aktiviteter som skate, klättring och sedvanliga aktiviteter utifrån fritidshemmets uppdrag i läroplanen.

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshemmet tar du ansvar för den pedagogiska verksamheten och driver den tillsammans med övriga i arbetslaget. Du ska förhålla dig och arbeta utifrån fritidshemmets uppdrag i läroplanen. För de elever som har särskilda behov och behov av anpassningar ser du till detta. 

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har godkänd pedagogisk utbildning och är legitimerad, gärna med erfarenhet av att arbeta i åk 4-6.

Du är en positiv kraft  som är relationsskapande med både elever och vårdnadshavare och som tillsammans med kollegor driver verksamheten med utgångspunkt i läroplanen för att barnen ska bli trygga, kreativa och nå kunskapskraven. Du ska vara tydlig i ditt ledarskap med eleverna och vara väl förtrogen med att göra anpassningar. Du är flexibel och kan arbeta självständigt men kan också samarbeta i arbetslag. Du är initiativtagande och ser möjligheter i arbete tillsammans med andra pedagoger. Din placering kommer att vara på Östratornsskolans fritidshem. Erfarenhet av Unikum samt Google. Du skall ha vana av att dokumentera digitalt.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Referensnummer

2021/371

Kontaktperson(er)

Marie Jönsson, 046-3597499

Tillbaka till lista