Vikarierande socialsekreterare till Arbets och försörjningsenheten

Socialförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Om oss

På Arbets- och försörjningsenheten arbetar vi med finna vägar till självförsörjning för den enskilde. Vi utreder och handlägger försörjningsstöd samt erbjuder budget- och skuldrådgivning. Enheten är indelad i team som arbetar mot olika målgrupper och har ett aktivt utvecklingsarbete. Teamen är ganska självgående och mycket idérika. Låter det som att du skulle passa in?

Arbetsuppgifter

Vi söker vikarierande socialsekreterare till team som arbetar med nyansökningar. Utifrån ett MI-inspirerat förhållningssätt medverkar du till självförsörjning för den enskilde. Uppdraget innebär samverkan med andra berörda instanser, såväl internt som externt. Vi erbjuder handledning och vidareutveckling genom relevanta utbildningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig med socionomexamen, lugn, självinsikt och humor. Erfarenhet av arbete med försörjningsstöd, eller annan arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är ett krav. Vi tror dessutom att du har initiativförmåga, samarbetsförmåga, datorvana samt intresse för utvecklingsarbete och försörjningsfrågor.

 

Löpande urval tillämpas.

Vikariatet gäller för perioden from juni 2021 till 31 augusti 2022, med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan! 

 Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Juni 2021
Sista datum: 2022-08-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Referensnummer

2021/370

Kontaktperson(er)

Madeleine Dymling, 046-359 54 17

Tillbaka till lista