Flygelskolan söker förskollärare i förskoleklass 100%

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Flygelskolan är en F-5 skola som ska bli en F-3 skola. Vi är en del av skolorna på Östratorn tillsammans med Munspelet och Östratornskolan.

Till hösten 2021 utökar vi med ytterligare förskoleklass. Skolan kommer att ha ca 170 elever läsåret 21/22. Vi har en fin skolgård som till viss del renoverades år 2019. 

Arbetsuppgifter

Som förskollärare i förskoleklass är du mentor för eleverna. Du tar ansvar för den pedagogiska verksamheten och driver den tillsammans med övriga i arbetslaget. Du ska genomföra kartläggningar för förskoleklassen. För elever som har särskilda behov och behov av anpassningar ser du till detta. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har godkänd pedagogisk utbildning och är legitimerad, gärna med erfarenhet av att arbeta i åk F-3.

Du är en positiv kraft  som är relationsskapande med vårdnadshavare och som tillsammans med kollegor driver verksamheten med utgångspunkt i läroplanen för att barnen ska bli trygga, kreativa och nå kunskapskraven. Du ska vara tydlig i ditt ledarskap i klassrummet och vara väl förtrogen med att göra anpassningar. Du är flexibel och kan arbeta självständigt men kan också samarbeta i arbetslag. Du är initiativtagande och ser möjligheter i arbete tillsammans med andra pedagoger. Din placering kommer att vara på Flygelskolan. Erfarenhet av BFL(Bedömning För Lärande) och Unikum samt Google. Du skall ha vana av att dokumentera digitalt.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-23

Referensnummer

2021/367

Kontaktperson(er)

Marie Jönsson, 046-3597499

Tillbaka till lista