Lärare i trä- och metallslöjd på Gunnesboskolan

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Gunnesboskolan är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun. Elevantalet i årskurs på skolan uppgår till ca 600.

Vi utvecklar elevaktiva arbetssätt och arbetsformer och verkar efter honnörsorden Lust att lära, Lära@lära och Livslångt lärande.

Bibliotek, inklusive informations- och kommunikationsteknik, spelar stor roll och är väl utbyggt.  Läsåren 2013/14, 2014/15 och 2015/16 samt 2018/19 fick vi utmärkelsen "Ett skolbibliotek i världsklass".

Sedan länge bedrivs på skolan ett omfattande utvecklingsarbete med en gemensam modell kring ”lära att lära”, ett arbete vi nu utvecklar inom det kommungemensamma projektet BFL - Bedömning för lärande. Vi arbetar också i ett F-9 perspektiv med att höja kompetensen kring NPF.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare med kompetens att undervisa i trä- och metallslöjd. Arbetsuppgifterna består av att undervisa i respektive ämnen i årskurs 3-9 samt att inom yrket utföra i övrigt förekommande uppgifter. Tjänsten kommer att ingå i ett arbetslag där det även ingår mentorskap i årskurs 7.

Vi söker dig som är

Behörig och legitimerad grundskollärare år 3-9 med behörighet i slöjd. Du ska undervisa i trä- och metallslöjd.

Vi förutsätter att den sökande har hög kompetens vad gäller pedagogiskt ledarskap, gott bemötande mot elever, vårdnadshavare och kollegor samt har ett salutogent förhållningssätt till elever och lärande.

Vi ser gärna att den sökande är väl förtrogen med digitala verktyg och har hög kompetens och stort intresse för att utveckla en IKT-relaterad undervisning.  

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadsvis
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-22

Referensnummer

2021/363

Kontaktperson(er)

Pernilla Vesterlund, 046-359 43 48

Facklig(a) företrädare

Maria Kamsäter, 046 -359 79 62

Tillbaka till lista