Handledare för feriepraktikanter, inom parkskötsel

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

På Markentreprenads skötselavdelning jobbar vi med allt från lokalvård och smittsanering till parkskötsel, skötsel av objektsmark, skog- och naturvård, latrintömning, blomsterprogram och eventbyggnation i staden

Arbetsuppgifter

Inom ramen för park- och objektskötsel kommer vi sommaren 2021 att samarbeta med Socialförvaltningen för att skapa feriepraktikplatser och ta emot ungdomar inom vår verksamet. Feriepraktiken ger lundaungdomar möjlighet att etablera kontakt med arbetsmarknaden, få arbetslivserfarenhet, referenser samt en meningsfull sysselsättning under tre veckor på sommaren.

Vi söker dig som

Vi söker nu två handledare med uppdrag att leda och fördela det dagliga arbetet för dessa ungdomar inom park- och objektskötsel.

Utbildning och erfarenhet inom den gröna sektorn, och pedagogisk/fritidsverksamhet, är meriterande, minst på gymnasial nivå.

B-körkort är ett krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-05-12
Sista datum: 2021-07-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Referensnummer

2021/341

Kontaktperson(er)

Emma Dalquist, 046-359 64 16

Facklig(a) företrädare

Daniel Georgsson Kommunal, 046-94 70

Tillbaka till lista