Undersköterska till Papegojelyckan

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta som undersköterska på Papegojelyckan och ge stöd åt personer till ett aktivt, socialt och innehållsrikt liv? 

Verksamheten arbetar med demenssjuka personer som har ett särskilt vårdbehov på grund av beteendemässiga och psykiska symtom vid demenssjukdom samt personer med psykiatriska diagnoser, 6 demensavdelningar och 2 psykiatri.

Som undersköterska ansvarar du för att tillgodose den boendes individuella behov genom omvårdnad och aktiviteter. Du arbetar utifrån den nationella värdegrunden där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning och du tar ansvar för delegerade arbetsuppgifter. Alla möten med den enskilde präglas av respekt, hänsyn och engagemang.

Vi söker 3 undersköterskor för tillsvidareanställning och 2 vikariat. Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg. 

 

Kvalifikationer
Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet gärna med inriktning demensvård/psykiatri eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård är meriterande och dokumenterad erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom.

Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och samtidigt vara en bra lagspelare i ett team med andra yrkesgrupper. Vidare har du en positiv inställning till utveckling, en god kommunikativ förmåga och ett stort engagemang.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

 

Övrigt

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med BPSD och Senior Alert och att dokumentera i Procapita.

Vi tillämpar löpande rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

5

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, rekryteringen sker med löpande urval

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Referensnummer

2021/322

Kontaktperson(er)

Mari Holmqvist, 048-359 6369

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 010-4427936

Tillbaka till lista