Vårdlärare, social omsorg

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Komvux är Lunds kommuns egen anordnare av vuxenutbildning. Skolan har drygt 110 medarbetare och ca 3500 elever. Vi bedriver utbildning inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, i svenska för invandrare, inom lärvux och inom yrkeshögskolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa vuxna elever som läser vård- och omsorgsprogrammet, såväl i närundervisning som på distans. Du kommer också att arbeta med våra övriga utbildningar inom vårdområdet, och detta inbegriper även validering. Du förväntas även delta aktivt i utvecklingsarbetet av våra utbildningar.

Vi söker dig som
Högskoleutbildning inom lämpligt område för tjänsten är ett krav.
Det är meriterande om du är behörig vårdlärare.

Det är meriterande om du har undervisat i sociala omsorgsämnen och har erfarenhet av validering. Har du arbetat inom äldreomsorg eller LSS är detta en merit. Det är också en fördel om du har erfarenhet av vuxenutbildning.

Kompetens inom och intresse för IKT-frågor i undervisningen är meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Semesteranställning
Tillträde: 2021-08-09 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Referensnummer

2021/302

Kontaktperson(er)

Kristian Berghult, 046-3597075

Facklig(a) företrädare

Bjarni Bjarnason, Lärarnas Riksförbund, 046-3597092
Marika Fridén, Lärarförbundet, 046-3597116

Tillbaka till lista