Undersköterska till dagverksamhet

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

I Lunds kommun finns fem dagverksamheter som vänder sig till personer med kognitiv svikt eller kognitiv sjukdom/demenssjukdom. Dagverksamheterna är till för att öka möjligheterna att bibehålla funktioner och stärka självkänslan för våra brukare 65+. Dagverksamheterna ska även ge trygghet, struktur och en meningsfull vardag för brukarna.

Arbetsuppgifter

På dagverksamheterna arbetar du med att erbjuda brukarna en stimulerande sysselsättning i en lugn och trivsam miljö. Det kan bland annat innebära promenader, trädgårdsarbete, pussel, korsord, gymnastik, sång/musik/dans m.m. Du kommer även vara kontaktman för någon/några brukare. Detta för att ge stöd, trygghet och information till brukaren och dennes anhöriga och övriga berörda. 

Verksamhetens innehåll formas efter brukarnas resurser och förmågor individuellt och i gemenskap med andra. Vi arbetar för att varje brukare ska känna social samvaro och att dagen är meningsfull. 

Vi söker dig som

- Är utbildad undersköterska

- Har hög/aktuell kompetens i demensfrågor

- Har ett personcentrerat förhållningssätt mot brukare och deras anhöriga

- Är social och med en god empatisk förmåga

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-04-25

Referensnummer

2021/285

Kontaktperson(er)

Cecilia Voss Johansson, enhetschef, 046-359 77 06

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 046-359 67 33

Tillbaka till lista