Grundlärare i fritidshem/Fritidspedagog

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Påskagängets skola ligger i Dalby i Lunds kommun.
Skolan startades augusti 2018 och kommer inom ett par år vara en skola med två paralleller F-6 med ca 400 elever. I dagsläget är vi en skola med F-3 med ca 200 elever. Vi är precis igång med byggplanerna för vår nya fina skola som ska vara inflyttningsklar ht -24.
På Påskagängets skola och fritidshem bygger undervisningen på nyfikenhet, lust, utmaning och kreativitet. Målet är att våra elever ska utvecklas till medborgare som vill och vågar engagera sig på olika sätt i samhället. Vi arbetar tematiskt och ämnesövergripande vilket ger våra elever sammanhang och lust att lära. Våra elever lär sig på olika sätt därför är vår undervisning varierad och vår lärmiljö är tillgänglig för alla. Vi tycker att olika är bra.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med övrig pedagogisk personal planera och bedriva pedagogiskt arbete i skolan och på fritidshemmet. Ni ser tillsammans till att verksamheten är lustfylld, utmanande och kreativ, under skoltid såväl som på fritids.
Digitala verktyg används i undervisningen och ni arbetar för att främja skolans digitala utveckling i det dagliga arbetet därför ser vi gärna att du har goda IT-kunskaper i digitala verktyg.
Kvällstjänstgöring förekommer i form av möten och kvällskonferenser vid ett par tillfällen per termin.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare i fritidshem eller fritidspedagog, de är meriterande om du som söker har behörighet att undervisa i musik och/eller idrott. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från arbete i skolan och därmed känner dig trygg i fritidspedagogrollen.

Du som söker vill vara med och bidra till att utveckla verksamheten på Påskagängets skola och fritids. Påskagängets skola har positiva och engagerade pedagoger/lärare och vi söker nu dig som letar en ny utmaning och som vill vara med och utveckla och bygga upp vår nya skolenhet F-6.

Du drivs av viljan att utveckla skolan och fritidshemsverksamheten och vill själv kunna bidra till att den ligger i framkant. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att skapa relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Du är intresserad av att arbeta tematiskt och trivs med att arbeta i arbetslag men förväntas också kunna arbeta självständigt.

Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och lyhörd.  Du har förmåga att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa.


Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-04-25

Referensnummer

2021/277

Kontaktperson(er)

Anne-Marie Lundborg Berggren, 046-3593525

Tillbaka till lista