Gymnasielärare i geografi, eventuellt i kombination med annat ämne

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss
På Spyken präglas arbetet av skolans vision, "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!".

Skolan kännetecknas av god stämning och stort engagemang hos elever och personal. Vi hoppas att du vill bli en del av detta!

Gymnasieskolan Spyken har cirka 1200 elever fördelade på estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskaps-programmet.

Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Arbetsuppgifter
Sedvanlig undervisning, bedömning och betygsättning, på gymnasienivå, i geografi och eventuellt annat ämne , enligt styrdokumenten.

Vi söker dig som

är behörig lärare med lärarlegitimation

 Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: månadslön
Tillträde: 2021-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-08

Referensnummer

2021/276

Facklig(a) företrädare

Erik Hansén Lärarnas riksförbund, 046-3597880
Lärarförbundet , 046-3595737

Tillbaka till lista