Lärare i tyska

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina 2 500 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra.

Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). Elever med specialintresse för fysik eller matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och för den som vid sidan om gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium. På Polhemskolan finns också Språkintroduktion, (introduktionsprogram för ungdomar som nyligen kommit till Sverige).

Läs mer om oss på www.lund.se/polhemArbetsuppgifter

Undervisning i tyska på gymnasienivå. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 21/22. I tjänsten ingår undervisning, deltagande i ämneslag och arbetslag. Mentorskap kan ingå.

Du bedriver undervisning utifrån gällande styrdokument och deltar i den pedagogiska utvecklingen på skolan.

Om sökande har behörighet i annat ämne finns det möjlighet att tjänsten utökas.

Vi söker dig som

Du ska ha legitimation i tyska för gymnasiet, gärna i kombination med ett eller flera andra ämnen.

Vi söker dig som är nyfiken, vågar utmana eleverna och dig själv. Du ska också ha god samarbetsförmåga och gärna ha en stor portion humor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-04-30

Referensnummer

2021/274

Kontaktperson(er)

Mats Månsson, 046-359 35 81

Tillbaka till lista