Tekniklärare

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen arbetar med gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet i Lunds kommun. Vi bedriver utbildning av hög kvalitet med ett stort engagemang för våra elever. Vårt arbete rustar för framtiden, varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina 2 500 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra.

Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). Elever med specialintresse för fysik eller matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och för den som vid sidan om gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium. På Polhemskolan finns också Språkintroduktion, (introduktionsprogram för ungdomar som nyligen kommit till Sverige).

Läs mer om oss på www.lund.se/polhemArbetsuppgifter

Vi söker två tekniklärare som kan bemanna följande kurser:

 

  • Byggnadsverk på inriktningen samhällsbyggande och miljö
  • Design
  • Gymnasiearbete
  • Mekatronik
  • Programmering 1
  • Produktutveckling
  • Teknik 1


Du kommer att ingå i ett arbetslag på teknikprogrammet och tillsammans med kollegor ta ansvar för elevernas lärande. I tjänsten ingår också att vara mentor.Vi söker dig som

Lärarlegitimation är önskvärt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från undervisning på gymnasiet.

På Polhemskolan arbetar vi med att:

  • stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära
  • få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar
  • ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild

Vi söker dig som är nyfiken, vågar utmana eleverna och dig själv. Du ska också ha god samarbetsförmåga och gärna ha en stor portion humor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 210805

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-04-29

Referensnummer

2021/269

Kontaktperson(er)

Gunilla Bentzel Linton, 046-359 42 74

Tillbaka till lista