Trä- och metalslöjdslärare 80%

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Inbäddad i grönska i S Sandby  ligger Uggleskolan och Killebäckskolan. Uggleskolan är en  F-6 skola och Killebäckskolan är en 4-6 skola. Det som kännetecknar skolorna är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt. Du tar dig enkelt till skolorna med både buss och bil. Från Lund tar det 20 minuter med kollektivtrafiken och från Malmö 40 minuter. 

Arbetsuppgifter

Här får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande undervisning och lärande. Du arbetar i arbetslag och samarbetar med kollegor inom dina egna ämnen och i övrig ämnesövergripande undervisning. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt arbetssätt. Du ser modern teknik som ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du följer dessutom forskning samt utveckling och för in detta i din undervisning. Du har god förmåga att bygga goda relationer med såväl elever som med kollegor och vårdnadshavare. Du är strukturerad och arbetar systematiskt och lösningsfokuserat. Tjänsten är förlagt med 60 % på Uggleskolan och 20 % på Killebäckskolan.

Vi söker dig som

Legitimerad lärare med behörighet i Trä- och metallslöjd  för år 3-6. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du kan bygga upp förtroende och bidra till att eleverna når uppsatta mål. All personal och eleverna i åk. 4-6 har tillgång till en egen läsplatta eller dator vilket gör att du behöver goda datakunskaper. Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet. Vidare ser vi även att du har erfarenhet av arbetet med NPF och lärmiljöer.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 210806

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-04-25

Referensnummer

2021/240

Kontaktperson(er)

Lars Lundgren, 046-3597966

Facklig(a) företrädare

Åsa Langréus, Lärarförbundet, 046-3597738

Tillbaka till lista