Sjuksköterska kväll, särskilt boende i Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden och demensboenden för äldre. I Lunds kommun drivs 13 särskilda boenden av kommunen själv. Här bor personer med omfattande behov av service och omvårdnad dygnet runt. Med fokus på teambaserat samarbete, utbildning och utveckling är all legitimerad personal organiserad i en egen HSL-organisation och vi behöver nu stärka upp verksamheten med fler sjuksköterskor kvällstid.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker erfarna sjuksköterskor som vill arbeta kvällstid riktade mot våra 13 kommunala äldreboenden!

Under kvällstid är det 2 SSK i tjänst och ditt arbete innebär att du leder och planerar den medicinska omvårdnaden samt handleder undersköterskor. Insatserna är både planerade och akuta. En viktig del i arbetet är telefonrådgivning till vårdpersonal, brukare och deras anhöriga. Vi dokumenterar i Procapita.

Att arbeta som sjuksköterska hos oss är ett kvalificerat jobb som ställer höga krav på dig som söker, men det är också ett jobb som ger dig mycket tillbaka i form av personlig utveckling och olika utmaningar. Och det viktigaste av allt här gör du en stor skillnad i andra människors liv.

 

Vi erbjuder dig:

-  en spännande och stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med trevliga kollegor och engagerad personal.

- ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete med möjlighet till kompetensutveckling och delaktighet i utvecklingsarbete.

- individuell schemaläggning kvällstid 15.15-22.30 med heltidsmått 34,33tim/vecka.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med relevant arbetslivserfarenhet. Gärna med specialistutbildning inom demens samt erfarenhet av kommunal äldreomsorg är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och van vid att fatta egna beslut och har en god pedagogisk förmåga att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt; lyssna, lära och leda.

Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Körkort erfordras. Erfarenhet krävs.

Välkommen med din ansökan!

 

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-03

Referensnummer

2021/221

Kontaktperson(er)

Lena Tellström, 046-359 6371

Facklig(a) företrädare

Vårdförbundet, 0771-420 420

Tillbaka till lista