Sommarjobba som badvärd/ kassapersonal i Lunds kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Badenheten driver friluftsbaden i Dalby, Södra Sandby, Genarp, Källby (Lund) och inomhusanläggningen Högevall, som alla ligger i Lunds kommun.

Till sommaren 2021 söker vi badvärdar till våra friluftsbad och Högevall. Att arbeta som badvärd är roligt och samtidigt utvecklar och utmanar det ditt ledarskap. Du får användning av din goda kommunikationsförmåga då du har kontakt med både barn och vuxna. Vi strävar efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen och vi vill att du har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla i sina olika roller.

 

Arbetsuppgifter
Som badvärd/kassapersonal ser du till att våra besökare känner sig välkomna och får en trygg och säker vistelse på friluftsbaden. Våra besökares säkerhet i vattnet och på anläggningen är vår första prioritet. För att trivas behöver du därför hålla en hög servicenivå och brinna för att ge ett gott bemötande. Arbetet är omväxlande och under en dag på jobbet utför du bl.a. följande arbetsuppgifter: Ger service åt våra badgäster i bad, entré och kiosk. Ger den maximala säkerheten. Sköter badanläggningens hygien. Ett viktigt moment i anställningsprocessen är ett arbetsprov med bland annat livräddning på 2-5 meters djup.

Bra att veta redan nu: Vi kommer snart efter annonstiden att meddela dig om du har gått vidare. Vi kommer att genomföra arbetstest och intervjuer under vecka 12-14. För de som klarar arbetstestet sker också intervjuer då under samma period.

Vi ber också våra sökande notera att tjänsterna som badvärd/kassapersonal endast tillsätts om vi pga. rådande pandemiläge kan hålla våra friluftsbad öppna i sommar.

Vi söker dig som
Du har fyllt 18 år. Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister - arbete med barn och unga. Du måste också behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Om du har HLR-och livräddningsutbildning och/eller simlärarutbildning är det meriterande. Även kassavana är meriterande.

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-05-24

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-03-15

Referensnummer

2021/160

Kontaktperson(er)

Magnus Haara, 046-359 48 71

Tillbaka till lista