Lokalvårdare till Kattfoten och Torna Hällestasds förskolor

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vi söker en lokalvårdare till förskolorna Kattfoten och Torna Hällestad.

Kattfotens förskola ligger i Dalby på naturskön tomt. Det är en paviljong förskola med fyra avdelningar. Torna Hällestads förskola ligger vid kyrkan i byn Torna Hällestad och har två avdelningar. Torna Hällestad ligger ca 10 min med bil från Kattfotens förskola i Dalby.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som anställd lokalvårade hos oss är att ansvara för städrutiner och att egenkontrollen efterföljs samt rengöring och underhåll av städutrustningen. Du ansvarar även för att städmaterial och hygienartiklar beställs in till förskolorna. Som ansvarig för beställningar så ansvarar du även för inventering av städmaterial och hygienartiklar.

Du kommer att ingå i ett team med andra lokalvårdare med fast placering på två av Dalbys fem förskolor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och samtidigt effektiv. Du arbetar bra på egen hand och kan lätt anpassa ditt arbete efter övrig verksamhet. Som ansvarig för förskolornas lokalvård är du en viktig person för allas arbetsmiljö. Du är också en viktig medarbetare och en trygg vuxen för alla barnen.

Som anställd hos oss har du en positiv attityd och ser möjligheterna.

Vi tillämpar löpande rekrytering. Så skicka din ansökan redan idag.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-02-07

Referensnummer

2021/24

Kontaktperson(er)

Ann-Louise Stjernbecker, 046-3597989

Fanny Andersson, 046-3594014

Facklig(a) företrädare

Anna Jonsson, Kommunal, 046-3594011

Tillbaka till lista