Gymnasielärare i engelska och ett annat ämne

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet ligger just nu i gamla tingshuset på Byggmästaregatan 2 i Lund, fina lokaler nära centralstationen som vi kan växa i. Här kommer vi att bedriva vår verksamhet tills våra nya skolbyggnader är klara på Svaneskolans tomt.

https://lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter

Som lärare på Hedda Anderssongymnasiet arbetar du tillsammans med ett antal kollegor på skolan i ett pedagogiska processteam. Varje team har en pedagogisk processledare som leder teamets arbete i den vardagliga verksamheten. Teamet ansvarar för undervisningen i ett antal klasser på ett program där du bidrar med din pedagogiska kompetens och dina ämneskunskaper. Du får en unik möjlighet att vara med och påverka hur den nya skolans undervisning ska utformas och även våra framtida lokaler. En del av undervisningen är projektorienterad och du samarbetar då även med vårt externa nätverk för att elevernas arbete ska ta sin utgångspunkt i verkliga utmaningar och redovisas för externa intressenter.

Som lärare förväntas du

- Samarbeta med dina kollegor kring undervisning som utgår från aktuella utmaningar i omvärlden.

- Bidra till konkret samverkan med externa aktörer inom ämnesintegrerad projektbaserad undervisning.

- Fungera som mentor för en grupp elever på skolan.

- Delta i skolans gemensamma utvecklingsarbete

Vi söker dig som
Har lärarlegitimation i engelska och ännu ett ämne.
Har du specialpedagogisk utbildning och erfarenhet är det meriterande.

Är en yrkesskicklig lärare med intresse för skolutveckling och erfarenhet av tvärvetenskapligt arbetssätt. Har erfarenhet av ämnesintegrerat arbete och kunskap inom området hållbar utveckling. Är entusiastisk, samarbetsinriktad och skapar ett gott klimat i de grupper där du är delaktig i. Vi värdesätter att du sprider arbetsglädje och bidrar till lösningar.


Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 20210215
Sista datum: 2021-06-17

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-02-11

Referensnummer

2021/18

Kontaktperson(er)

Hanna Stavne, 046-359 50 00

Tillbaka till lista