Administrativ chef Polhemskolan

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Vill du arbeta på en av Sveriges största och mest dynamiska gymnasieskolor? Vi är en skola där den engagerade personalen ser till att eleverna får kunskap och bildning samtidigt som de trivs. En skola där vi har elevernas lärande i fokus samtidigt som vi uppmuntrar en balans i tillvaron, inte minst möjligheten att kombinera skola med idrott.

Arbetsuppgifter

Som administrativ chef ansvarar du för lokaler, ekonomi (budget och uppföljning, bokslut), inköp, information, arbetsmiljö, brandskydd, säkerhet. Tjänsten innebär ansvar och arbetsledning för skolans servicefunktioner och del av administrationen. Du ska också bidra till att utveckla hela Polhemskolan som en del av en stor ledningsgrupp bestående av rektor och biträdande rektorer. Du kommer även att ingå i nätverk tillsammans med andra administrativa chefer.

Vi söker dig som

Du ska ha gedigna kunskaper inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med fastighets- och utrustningsfrågor, ekonomi, systematiskt arbetsmiljöarbete samt systematiskt brandskyddsarbete.

Vi vill att du är tydlig med dina värderingar, mål och visioner. Du ger ansvar så att dina medarbetare får möjlighet att växa. Du ska vara bra på att ge feedback som motiverar dina medarbetare, och det innebär också att du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du har arbetat i ledande befattning och får gärna ha intresse för pedagogiskt arbete och skola.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar lust i arbetet, har humor och verkar för ett tillåtande arbetsklimat. Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 1 mars 2021 eller efter överenskommelse, gärna tidigare

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-01-23

Referensnummer

2020/1157

Tillbaka till lista