Undersköterska, vikariat till äldreboende i Södra Sandby

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Arbetsuppgifter

Vill du ge stöd och hjälp till äldre personer till ett meningsfullt och innehållsrikt liv! Vill du jobba som undersköterska på Fästan äldreboende, som ligger i Södra Sandby omgivet av grönskande natur. Fästan har 50 boendeplatser fördelade på 4 avdelningar och vi behöver nu stärka upp verksamheten med extra medarbetare. 

I ditt dagliga arbete planerar du din arbetsdag utifrån brukarens önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter.

Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samarbete med andra med den boende i centrum. I din roll ingår även viss dokumentation. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. 

Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg. Vi söker 2 vikarier under 3 månader.

 

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat på äldreboende/särskilt boende.

Du har ett gott bemötande och en god social förmåga med intresse och engagemang.   Du är flexibel och lyhörd - såväl med brukare som med anhöriga och kollegor.

God förmåga att samarbeta med andra är viktigt, eftersom du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med olika yrkesgrupper. 

Du delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

God kunskap i det svenska språket i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan– vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Dokumentation i Procapita. 

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner.  

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, rekryteringen sker med löpande urval

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-01-18

Referensnummer

2020/1144

Kontaktperson(er)

Agneta Björklund, 046-3598265

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 046-359 6733

Tillbaka till lista