Förskollärare i förskoleklass

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Munspelet är en F-3-skola med två paralleller som är belägen på Östra Torn, i östra Lund. Skolan har ungefär 200 elever. Munspelet är en skola med välutbildade och erfarna pedagoger. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen; i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet. 

Besök gärna vår hemsida www.lund.se/munspelet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i F-klass. Du ska genomföra och planera undervisningen. Du ska vara intresserad av och tycka att det är roligt med heldagsomsorg, eftersom du också kommer att arbeta i fritidshemmet. Vi ser gärna att du gärna ha erfarenhet av att arbeta i åk F-3.

Vi söker dig som

Du ska ha godkänd pedagogisk utbildning och vara legitimerad. Du är relationsskapande och kan samverka med vårdnadshavare och tillsammans med kollegor driva verksamheten med utgångspunkt i läroplanen för att hjälpa barnen att bli trygga, kreativa och nå kunskapskraven. Du är flexibel och kan arbeta självständigt men kan också samarbeta i lag. Du är initiativtagande och ser möjligheter i arbete tillsammans med andra pedagoger. Din placering kommer att vara på Munspelets skola. Erfarenhet av BFL(Bedömning För Lärande) och Unikum samt Google workspace är meriterande. Du skall ha vana av att dokumentera digitalt.

Tjänsten tillsätt under förutsättning av att tjänsten inte behöver tas i anspråk för eventuellt övertalig personal.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön
Tillträde: 2021-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-05-14

Referensnummer

2020/1090

Kontaktperson(er)

Eva Persson, 046-359 5671

Facklig(a) företrädare

Lärarförbundet vxl, 046-359 5000

Tillbaka till lista