Speciallärare/Specialpedagog Gymnasiesärskola

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsuppgifter
Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en pedagog till gymnasiesärskolans Individuella program på Gymnasieskolan Vipan. Vi söker dig som vill vara med och skapa framtidens gymnasiesärskola. Du som brinner för specialpedagogiskt utvecklingsarbete, intresserar dig för ny forskning på området och som vill omsätta dina kunskaper för elevernas bästa - du passar hos oss! I det pedagogiska arbetet utgår vi ifrån våra sex ämnesområdet och formar dessa efter varje elevs individuella förutsättningar och behov. Tydliggörande pedagogik, AKK och lågaffektivt bemötande genomsyrar verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att ha en handledande roll gentemot verksamhetens elevassistenter. Du kommer i denna tjänst vara mentor för en mindre grupp elever och i samarbete med elevassistenter och andra pedagoger utforma verksamheten.

I denna rekrytering söker vi en pedagog med erfarenhet av och kunskap inom arbete med elever inom grundskolans träningsskola alt. gymnasiesärskolans individuella program. Erfarenhet av arbete med elever på en tidig kognitiv nivå är meriterande.

Vi söker dig som
Erfarenhet och relevant pedagogisk utbildning är en förutsättning, speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning alt. behörig specialpedagog för undervisning på individuellt program, gymnasiesärskolan.
Det är meriterande om du har kunskaper i kompletterande, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.
Tidigare arbete inom skola eller annan pedagogisk verksamhet är en förutsättning.Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Ferietjänst
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-01-01

Referensnummer

2020/1047

Kontaktperson(er)

Tobias Malmgren, 046-3598053

Anna Karlsson, 046-3599552

Tillbaka till lista