Sfi-lärare

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss
Komvux är Lunds kommuns egen anordnare av vuxenutbildning. Skolan har drygt 100 medarbetare och ca 3500 elever. Vi bedriver utbildning inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, i svenska för invandrare, inom lärvux och inom yrkeshögskolan.
https://lund.se/komvux 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som känner dig trygg med, och trivs med att undervisa inom samtliga studievägar och kurser inom sfi. Likaså känner du dig bekväm med olika studieformer: närundervisning, flexibelt lärande och distans.
Du ska arbeta formativt med att planera, genomföra och följa upp elevernas lärande och progression, vilket innebär att du gör individuella kartläggningar och uppföljningar av våra elever.
Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete, deltar i möten, konferenser och fortbildning och du arbetar tillsammans med dina kolleger för våra elevers bästa. Du samarbetar kring gemensamma arbetsuppgifter som är förekommande i läraryrket t.ex. nationella prov.
Dag- och kvällsundervisning ingår i tjänsten.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för sfi. Det krävs tidigare erfarenhet av att ha jobbat med svenska som andraspråk.
Det är meriterande om du har mer än 30 hp i svenska som andraspråk och tidigare erfarenhet av att undervisa läs- och skrivinlärning.

Du ska ha grundläggande kompetenser att använda vanliga digitala funktioner som är viktiga i, och kopplade till, undervisningen. Du förutsätts t.ex. kunna använda administrativa system för att föra elevnärvaro, sätta betyg och jobba i en skolportal.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Januari eller enligt övernskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-13

Referensnummer

2020/1035

Kontaktperson(er)

Veronica Lutas, 046-3597095

Ulrika Leijon Hoff, 046-3599337

Facklig(a) företrädare

Bjarni Bjarnason , LR, 0705-794083

Tillbaka till lista