Studentmedarbetare inom kommunikation

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Utbildningsförvaltningen arbetar med de frivilliga skolformerna gymnasieskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet. På utbildningskansliet arbetar ca 40 personer med förvaltningsövergripande frågor såsom HR, ekonomi och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom utbildningsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under perioden 1 febr- 31 maj 2021.

Arbetet innebär att på egen hand, och utifrån handledning och befintliga underlag gällande innehållet:

  • Ta fram digitalt utbildningsmaterial om lagstiftning, riktlinjer och rutiner kring diskriminering och kränkande behandling till lärare och elever i våra verksamheter.
  • Ta fram korta filmer om pågående skolutveckling med fokus på våra genomförda forskningscirklar, för webbpublicering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne.

Vi söker dig som kan

  • filma och redigera film
  • jobba med grafik på webb och i film
  • tillgänglighetsanpassa webb och film
  • publicera på webb

Du är bra på att målgruppsanpassa och att hitta kreativa lösningar inom givna ramar, exempelvis grafisk profil och manus. Du kan arbeta självständigt och är resultatorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 6/12!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 februari 2021

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Referensnummer

2020/1023

Kontaktperson(er)

Sara Alfredsson, 046-359 40 62

Mia Reuterborg, 046-359 47 47

Tillbaka till lista