ENHETSCHEF Sökes till SKÖTSELAVDELNINGEN, MARKENTREPRENAD

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

VÄLKOMMEN ATT ANSÖKA OM TJÄNSTEN SOM ENHETSCHEF för skötsel av park, skog och natur PÅ SKÖTSELAVDELNINGEN, MARKENTREPRENAD

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för verksamheten och dess utveckling inom ditt område och du har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar enligt delegation. Du ansvarar för enhetens verksamhet utifrån de avtal vi har med beställande förvaltningar. I rollen ingår dessutom ansvar för kvalitet och miljö.

 

Som enhetschef på skötselavdelningen på affärsområde Markentreprenad ansvarar du för enheten som sköter parker, skog och naturmark på uppdrag av Tekniska förvaltningen, Lunds kommun. Enheten består av 5 skötsellag, geografiskt placerade runt om i kommunen. Varje lag har en områdesansvarig kollega som leder och fördelar det dagliga arbetet.

Du har

Du har en engagerande, entusiasmerande och coachande ledarstil och du får andra att trivas och växa. Du arbetar lösningsorienterat och kommer i kontakt med och samarbetar med många olika människor vilket ställer krav på social förmåga, stresstålighet och eget initiativ.

 

Du är affärs- och resultatinriktad och ser till Lunds kommuns bästa och verkar för att uppsatta mål förverkligas.

 

Du har en stark inre drivkraft, god självinsikt och mod att leda i utveckling. Du finner lust och glädje för uppdraget inom samhällsnyttan.

 

Du är landskapsingenjör, skogsingenjör eller har motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig.

 

Du bör ha tidigare erfarenhet som Enhetschef eller minst tre till fyra års erfarenhet som arbetsledare inom parkskötsel och skötsel av skog- och naturmark och känner dig redo för att axla rollen som Enhetschef.

 

Du kan formulera dig väl i både tal och skrift och är van att arbeta inom Office-programmet.

Det är meriterande om du också har erfarenhet av att ha jobbat i digital miljö och tycker att det är utmanande och roligt att driva utveckling i nya system.

Vi ser fram emot din ansökan. Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-10

Referensnummer

2020/960

Kontaktperson(er)

Emma Dalquist, 046-359 6416

Facklig(a) företrädare

Anna Ehnberg Simonsson Vision, 046-359 5244

Tillbaka till lista