Driftadministratör

Serviceförvaltningen, Lundafastigheter, Teknik & service

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Som driftadministratör kommer du att ingå i den administrativa enheten på Lundafastigheter tillsammans med 11 kollegor. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar, och viljan att bidra till vår verksamhetsutveckling utifrån ett helhetsperspektiv är en viktig del av vår kultur. 

Arbetsuppgifter
Största delen av tjänsten som driftadministratör utgörs av funktionen systemspecialist i fastighetssystemet Xpand. Du fungerar som ett stöd till systemförvaltarna, användarna och verksamheten genom att, exempelvis utföra aktiviteter som att uppdatera information, ta fram rapporter, följa upp ärenden och tolka avtal. Du utför felsökningar i systemet, testar funktionalitet, håller utbildningar och har kontakt med användarna av systemet. Du kommer bl.a. att arbeta med modulerna ärendehantering, serviceanmälan, tillsyn och skötsel, planerat underhåll och efter samråd med systemförvaltare utföra korrigeringar i fastighetsbasen. Du kommer dessutom att delta i arbetet med att utveckla Lundafastigheters användande av Xpands mobila gränssnitt.

Vi söker dig som
Du har avslutat svensk gymnasieutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. vi ser även att du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete inom fastighetsbranschen samt minst 6 månaders erfarenhet av arbete med ärendehantering. Du har även erfarenhet av administrativt arbete i ett större fastighetssystem och hanterar olika digitala plattformar såsom dator, läsplatta och mobil.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete i fastighetssystemet Xpand och arbetat inom offentlig verksamhet och är bekant med offentlighetsprincipen.

Du har goda kunskaper i Officeprogrammen
och det är meriterande om du tidigare erfarenhet av arbete utifrån AFF-strukturen.

Som person är du strukturerad, självgående och har en pedagogisk förmåga att förmedla kunskap till dina kollegor. 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-12-04

Referensnummer

2020/942

Kontaktperson(er)

Jenny Grip, 046-359 24 28

Facklig(a) företrädare

Vision, 046-359 5000

Tillbaka till lista