Serviceelektriker

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben. Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Arbetsuppgifter

Som serviceelektriker inom Teknik och Service kommer du att få arbeta i ett team på 15 personer där ni tillsammans ansvarar för att ta emot och åtgärda felanmälan och beställningar av arbeten till Lundafastigheters fastigheter, som ägs eller förhyrs av Lunds Kommun. Vi använder bl.a. Aareon Xpandoch Raindance för arbetet. Du kommer att arbeta med felsökning, felavhjälpande åtgärder, inköp av material och interna samt externa tjänster för våra fastigheter.

Vi erbjuder ett självständigt och engagerande arbete med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av elanläggningar och styr- & reglerutrustning inom vårt fastighetsbestånd.Tjänsten som serviceelektriker inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

Arbetet ställer stora krav på förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. I rollen ingår även att se möjligheter, föreslå förbättringar, planering och uppföljning av eget arbete samt återrapportering i fastighetssystem och till berörda personer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har gymnasieutbildning på elprogrammet och fullgjord lärlingstid med minst B-auktorisation samt yrkesbevis.

I rollen krävs det att du arbetat minst tre år som serviceelektriker längre erfarenhet är meriterande. Vi vill att du har kunskap om eldokumentation, reglerteknik samt att du har svagströmskompetens. Ytterligareutbildningar som Dali och KNX är meriterande, utbildningar, kurser och certifikat inom elområdet är positivt. Flerårig erfarenhet av yrket samt vana av att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är nödvändigt för uppdraget att du är serviceinriktad och självgående liksom att du har en pedagogisk förmåga. Vi värderar ödmjukhet och lyhördhet högt. För att kunna ta till dig anvisningar och läsa instruktioner krävs det att du behärskar engelska i både tal och skrift. I svenska språket har du väldigt goda kunskaper både i tal och skrift.

Du är en van datoranvändare och är van vid att arbeta med tekniska hjälpmedel som t.ex. surfplatta. Du har lätt för att ta till dig nya programvaror.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-15

Referensnummer

2020/906

Kontaktperson(er)

Maria Hofvander, 046-359 48 59

Facklig(a) företrädare

Kommunal , 046-359 8110

Tillbaka till lista