Sjuksköterska hemvård Veberöd

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi söker efter en sjuksköterska som vill arbeta i hemvården Veberöd.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med trevliga kollegor och engagerad omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som tillsammans samordnar och planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss? Läs en av våra sjuksköterskors egna berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att leda och planera den medicinska omvårdnaden för våra brukare 65+. I rollen som sjuksköterska ingår även att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal.

Du kommer att delta vid teamträffar med omvårdnadspersonal och annan legitimerad personal för att aktivt arbeta för verksamhetens utveckling.

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Du har erfarenhet av dokumentation och förstår vikten av god kommunikation. Körkort och cykelvana är ett krav.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Arbetstid: schemalagd dagtid med tjänstgöring var 9:e helg. Heltidsmått: 38,25 h/v. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-01

Referensnummer

2020/900

Kontaktperson(er)

Ann Boutis, 046-359 63 06

Facklig(a) företrädare

Vårdförbundet, 0771-420420

Tillbaka till lista