Lärare i svenska och engelska, gymnasiet

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Gymnasieskolan Vipan i Lund omfattar ca 1300 elever. verksamheten är inriktad mot de yrkesförberedande programmen, gymnasiesärskolan samt individuella program. 

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i svenska och engelska planerar, undervisar och följer du upp elevernas kunskapsutveckling och för fortlöpande dokumentation över denna. Du ansvarar för att anpassa undervisningen så att eleven kan delta och utmanas utifrån sina förutsättningar. Som mentor stödjer du eleverna i sin planering att succesivt kunna ta ett eget ansvar för sitt lärande. För omyndiga elever har du en löpande kontakt med vårdnadshavare.

På Gymnasieskolan Vipan arbetar vi med att:

• stimulera elevernas nyfikenhet och lust att lära.

• få eleverna att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar.

• ge eleverna en god omvärldsorientering och en realistisk världsbild.

 

 

 

Vi söker dig som har
legitimation i svenska och engelska, gymnasiala kurser samt grundskolans senare år. Du har också god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer med kollegor, elever och vårdnadshavare. Erfarenhet från arbete med yrkesförberedande program värdesätts. 

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-01

Referensnummer

2020/899

Tillbaka till lista