Persontransporter söker timanställda chaufförer

Serviceförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Om oss

Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan i Lunds kommun.

Vi är ett färgstarkt gäng om 21 ansvarstagande chaufförer som behöver förstärkning till vårt team. Vi kör dryga 225 barn till/från olika skolor i Lund med omnejd samt har diverse fasta bussturer för äldreomsorgen. Vi ombesörjer även matleverans både till skolor och äldreboenden. Vi har 18 bussar och 15 lastbilar till vårt förfogande för att utföra våra uppdrag och skötsel av dem ingår i chaufförens ansvar. Du är en viktig kugge i kommunikationen mellan transportledare och verkstad så att allt rullar på bästa sätt

Arbetsuppgifter

Transport av elever mellan hemmet och skolan samt att vi distribuerar mat från tillagningskök till skolor och äldreboende inom Lunds kommun.  

Arbetstiderna skiftar mellan kl. 0615-1730, mån-fre, och vi söker nu efter timanställda för att förstärka teamet.

Vi söker dig som har
Körkortsbehörighet C och D för buss och lastbil med fullgott YKB för båda krävs.

Eftersom merparten av våra passagerare är barn med speciella behov är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

 

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Timlön
Tillträde: Omgående

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-13

Referensnummer

2020/893

Kontaktperson(er)

Pia Sini, 046-3595315

Facklig(a) företrädare

Daniel Georgsson, 046-3599470

Tillbaka till lista