Undersköterska till hemvård Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Hemvården i Lunds kommun är indelad i geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso- och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt. Vissa servicetjänster (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Nu söker vi efter en erfarenhet undersköterska som kommer att arbeta som ersättare vid korttidsfrånvaro. Ingen dag är den andra lik och du kommer att arbeta med flera olika kollegor och träffa brukare från hela vårt område. Du utgår från västers lokaler på Starvägen. 

Du schemaläggs dagtid med tjänstgöring var 3:e helg, vid behov kan även arbete kvällstid föreligga. 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel.

I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Som undersköterska i hemvården cyklar du eller kör bil till och från brukarna.

Vi söker dig som

Vill arbeta som undersköterska inom hemvården för seniorer. Du kommer att vara ersättare vid korttidsfrånvaro och behöver därför vara flexibel med dina arbetstider.

Vi ser gärna att du är en erfaren undersköterska med möjlighet att bli fulldelegerad. Att du tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter och att träffa olika människor är en förutsättning för tjänsten.

Det är önskvärt att du har körkort och det är ett krav att du kan cykla.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-01

Referensnummer

2020/885

Kontaktperson(er)

Eva Nordahl, 046-359 51 31

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 046-359 67 33

Tillbaka till lista