Lärare Svaleboskolan F-3

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Veberöds verksamhetsområde, som tillhör Barn- och skolförvaltning i Lunds kommun, ligger beläget vid Romeleåsens fot med skogen som närmsta granne. Veberöd ligger ungefär två mil öster om Lunds stad och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Svaleboskolan har cirka 610 elever och omkring 100 medarbetare, Svaleboskolan bedriver verksamhet för åk F-9. På Svaleboskolan värnar vi förutom om goda kunskaper och färdigheter om trygghet, respekt, gemenskap, språket och samarbete. Vi är en skola i tiden under ständig utveckling.

På Svaleboskolan tror vi att alla kan lyckas, såväl barn och ungdomar som personal. När våra elever lämnar skolan vill vi att de har fått sådana kunskaper och så gott självförtroende att de kan säga om sig själva: Jag kan om jag vill och jag har ett val.

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att komma och arbeta med våra engagerade lärare, förskollärare och lärare i fritidshem på Svaleboskolan. Här prioriteras utveckling, nära samarbete med vårdnadshavare och att arbeta individanpassat högt. Vi bedriver ett kommungemensamt arbete inom BFL-Bedömning För Lärande. Du ska inom arbetslag arbeta som lärare i grundskola åk F-3. Planera, bedriva, utvärdera och dokumentera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. En viktig del i arbetet är också att uppmärksamma utvecklingsbehov och vara drivande i utvecklingen mot våra gemensamma mål.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år. Du är flexibel, samarbetsinriktad och engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan nu!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: månadslön
Tillträde: 2021-02-01 - 2021-12-22

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Referensnummer

2020/875

Kontaktperson(er)

Elisabet Malmström, biträdande rektor, 046-3593598 elisabet.malmstrom@lund.se

Helena Nowachek, 046-3597577 helena.nowachek@lund.se

Facklig(a) företrädare

Hanna Wernbro, 046-3599377

Tillbaka till lista