Lärare Ma/No/Tk åk 7-9

Barn- och skolförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta i ett positivt, kreativt och utmanande gäng där skolutveckling ingår som naturlig del enligt Lgr11 och skollagen. Skolans vision är att all verksamhet ska genomsyras av kunskap, kreativitet och samarbete och syfta till utveckla Framtidens kompetenser. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade ("På riktigt") utanför skolan. Fäladsgården samarbetar med flera olika företag, organisationer och länder för att ge stimulans och motivation både till lärare och elever. Skolan använder digitala verktyg i all skolvardag sedan flera år och multimediavana krävs också, helst med hjälp av Mac OS.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida:

https://sites.google.com/skola.lund.se/fladsgrden/startsida 

Eller besök våra Fb/Instagram konto: Fäladsgården Lund

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer tillsammans med andra pedagoger planera, genomföra och utvärderar undervisningen i linje med läroplanens intentioner, du kommer undervisa både i matematik, No och teknik. Du kommer ha delat mentorskap i en klass tillsammans med en annan pedagog. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och följer upp, bedömer och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. En viktig del i arbetet är också att uppmärksamma utvecklingsbehov och vara drivande i utvecklingen mot våra gemensamma mål.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har lärarlegitimation i Ma, No och Tk. För oss är de viktigt att du kan samarbeta i olika gruppkonstellationer och ta ett ansvar för att planera, genomföra och bedöma elevernas kunskaper i förhållande till målen. Det är en förutsättning att du är digitalt kompetent och kan nyttja olika digitala verktyg i din undervisning.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete, så varmt välkommen med dina ansökan redan idag!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Ferietjänst
Tillträde: 2021-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Referensnummer

2020/845

Kontaktperson(er)

Carina Hinn, 046-3597644

Facklig(a) företrädare

Anders Karlsson, LR, anders.karlsson@lund.se
Karin Nordin, LR, karin.nordin@lund.se

Tillbaka till lista