Schemaläggare

Utbildningsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Polhemskolan, som ligger belägen mitt i centrala Lund, är med sina 2 500 elever en av Sveriges största gymnasieskolor. En skola av vår storlek utgör en dynamisk mötes- och arbetsplats för lärare som brinner för sitt yrke och som vill utvecklas tillsammans med andra. Elever som söker sig till Polhemskolan kan välja mellan programmen samhällsvetenskap, naturvetenskap, teknik, ekonomi och hantverk (frisör). Elever med specialintresse för fysik eller matematik kan välja någon av våra spetsutbildningar och för den som vid sidan om gymnasiestudierna vill utvecklas i sin idrott erbjuds både Nationell Idrottsutbildning (NIU) och Lokalt idrottsgymnasium. På Polhemskolan finns också Språkintroduktion, (introduktionsprogram för ungdomar som nyligen kommit till Sverige). Läs mer om oss på www.lund.se/polhem

Arbetsuppgifter

Vill du jobba på Sveriges kanske trevligaste skola? Se då hit!

Som schemaläggare har du en central roll på Polhemskolan och tillsammans med andra administrativa medarbetare säkerställer du att skolledning och pedagogisk personal får det stöd som behövs för att skapa en bra lärandemiljö för våra elever. Som schemaläggare arbetar du mycket med att lägga det stora, och bitvis kluriga, pussel som vårt schema kan liknas vid, men du är också delaktig i det ständigt pågående arbetet med att utveckla rutiner och processer i det årshjul som styr vår organisation. I samtliga delar av tjänsten arbetar du tätt tillsammans med rektor, biträdande rektor och gymnasiesekreterare.

Som schemaläggare ligger du alltid ett steg före verksamheten och det är bl. a ditt arbete som ligger till grund för planeringen av ett nytt läsår. Med hjälp av dig kan göra vi en bra tjänstefördelning och ett schema som bidrar till en god arbetsmiljö för personal och elever.

På Polhemskolan använder vi Nova Softwares Skola 24 och i din roll som schemaläggare ingår att hålla dig uppdaterad på förändringar och anpassningar av systemet. Du ser till att rätt förutsättningar finns för att synkronisera schemasystemet med andra program och lärportaler och du deltar i utvecklingsarbetet när vi ansluter nya moduler eller system.

Vi söker dig som

Du måste ha erfarenhet av schemaläggning, helst på en gymnasieskola. Det är önskvärt att du har högskoleutbildning inom relevant område. Du ska ha ett intresse av IT-system och vara van vid att arbeta med olika administrativa verktyg. Goda kunskaper i Excel är nödvändiga.

Schemaläggning är ett till stora delar tekniskt arbete, men det är av största vikt att du gillar att jobba tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi genomför intervjuer löpande. I rekryteringsprocessen ingår en eller flera personlighetstester som genomförs av Utbildningsförvaltningens HR-avdelning.

 Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2021-03-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Referensnummer

2020/831

Kontaktperson(er)

Torbjörn Persson Hanö, 046-359 73 10

Tillbaka till lista