Undersköterska till hemvården Ö Torn

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Hemvården i Lunds kommun är indelad i geografiska områden. I varje område arbetar undersköterskor och vårdbiträden i team med hälso- och sjukvårdspersonal under ledning av en enhetschef. Vi erbjuder service-, omvårdnads- och hemsjukvårdsinsatser dygnet runt. Vissa servicetjänster (städ, tvätt och inköp) utförs vardagar dagtid av en servicegrupp inom varje hemvårdsområde.

Hemvården Ö Torn sätter brukarna främst och är en arbetsgrupp som tar hand om varandra. Medarbetarna beskriver sig själva som ett positivt gäng som har roligt tillsammans. 

På grund av att vi har fått fler brukare till oss söker vi fyra nya medarbetare. Två som vill arbeta 100 % dagtid, två som vill arbeta 80,84 % kvällstid. Kvällstjänsterna tillsätts 201101 samt 201220. Vi önskar att tillsätta dagtjänsterna snarast.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel.

I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Som undersköterska i hemvården cyklar du eller kör bil till och från brukarna.

Vi söker dig som

Har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem. Det är ett krav att du kan cykla och önskvärt att du har körkort.

Som person är du:
• Kreativ
• Positiv
• Ansvarsfull
• Trygg med att använda datorer och mobiltelefoner

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-09-28

Referensnummer

2020/791

Kontaktperson(er)

Yvonne Bliander, 046-359 55 60

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 046-359 67 33

Tillbaka till lista