Undersköterska till hemvård Norra Fäladen

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Nu söker vi nya medarbetare till hemvårdsområde Norra Fäladen. Hos oss får du en närvarande chef som sätter arbetsglädje i första rummet. Som undersköterska på hemvårdsområde Norra Fäladen har du alltid nära till dina legitimerade kollegor - vilket underlättar ert samarbete. 

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel.

I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Som undersköterska i hemvården cyklar du eller kör bil till och från brukarna.

Vi söker dig som

Har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Det är önskvärt att du har körkort och det är ett krav att du kan cykla. Du ska även vara bekväm med att utföra delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. 

Som person är du:
• Kreativ
• Positiv
• Ansvarsfull
• Trygg med att använda datorer och mobiltelefoner

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.


Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Arbetstid: schemalagd dagtid. Tjänstgöring varannan helg.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: 1 november samt 1 december

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Referensnummer

2020/790

Kontaktperson(er)

Anna Polanski Antognoli, 046-359 65 66

Facklig(a) företrädare

Kommunals expedition, 046-359 67 33

Tillbaka till lista