Vikarierande kör/sånglärare till Kulturskolan Lund

Kultur- och fritidsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

På Kulturskolan i Lund erbjuder vi ett mycket brett utbud av konstnärlig utbildning, förutom musik i alla dess former även dans, drama/teater, film/animation, bild, nycirkus och komposition. Vi är idag cirka 90 medarbetare som arbetar vid Kulturskolan Lund.Arbetsuppgifter

Tjänsten innehåller undervisning av barnkörer, enskilda sångelever och mindre sånggrupper.

För att trivas med uppdraget bör du gilla att undervisa yngre elever där sångglädje och nyfikenhetsskapande pedagogik är framträdande. Du skall kunna möta det enskilda barnets behov och intresse samtidigt som gruppen utvecklas tillsamans.  Du har ett tydligt barnperspektiv i din undervisning.

Som musiklärare ansvarar du självständigt för schemaläggning, lektioner och lektionsplanering. Du ansvarar för de kontakter som krävs med elever och vårdnadshavare samt deltar på personalmöten. Du planerar självständigt, tillsammans med dina elever, din undervisning och den utåtriktade verksamheten tillsammans med dina kollegor.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Musikhögskola med pedagogisk inriktning mot körledning och/eller sång, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

- Erfarenhet från tidigare arbete på kulturskola är önskvärt

- Grundläggande datorkunskaper är ett krav

Som person är du självgående och engagerad och har hög pedagogisk förmåga. Du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du är utåtriktad och har stor social kompetens. Du trivs med ordning och reda, planerar ditt arbete och arbetar målinriktat med att slutföra uppgiften, i bemötandet av andra är du vänlig men känner dig ändå bekväm med att agera rådgivande och uttrycka åsikter utifrån din kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten avser ett föräldravikariat från 2020-11-02 till 21-12-18. Undervisningen är för närvarande förlagd till Dalby på måndagar och centrala Lund på onsdagar och torsdagar. Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2020-11-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-11

Referensnummer

2020/786

Kontaktperson(er)

John Bjerkert, 0730-683859

Facklig(a) företrädare

Annie Lönngren, Lärarförbundet, 046-359 57 35

Tillbaka till lista