Lärare i trä- och metallslöjd, 25%

Barn- och skolförvaltning

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Om oss

Flygelskolan (åk F-5) och Munspelets skola (åk F-3) är två skolor på östra torn i Lund, skolorna är del av utbildningsområde 5 i Lunds Kommun (Östra torn, Norra Fäladen och Veberöd).

Flygelskolan och Munspelets skola söker nu efter en gemensam trä- och metallslöjdslärare på 25%. 

Flygelskolan har 158 elever i åldershomogena klasser från förskoleklass till åk 5. Flygelskolan består av 2 flyglar. Läsåret 20/21 är årskurserna organiserade i F-2 i en flygel och 3-5 i den andra. Skolan har en stor, fin skolgård som under sommaren 2018 fick en upprustning. På Flygelskolan arbetar vi för att alla elever ska känna sig trygga på skolan och för en god måluppfyllelse.

På Munspelets nya skola som stod klar 2014, går det cirka 200 elever fördelade på åtta klasser. Skolan har en fin och uppvuxen skolgård, där det finns något att göra för alla. På skolan arbetar 35 pedagoger och övrig personal med att ge kvalificerad utbildning, stötta och inspirera skolans alla elever inför kommande studier och framtiden. Munspelets skola står för trygghet, tydliga mål, höga förväntningar och engagemang för att alla elever ska lyckas.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd för elever i åk3-5.

Tjänsten innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och följer upp, bedömer och dokumenterar elevernas kunskapsutveckling. Vi förutsätter att du ser eleverna i ett helhetsperspektiv och att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Din positiva grundsyn på elevers olika förmågor gör att du är lyhörd för och intresserad av deras tankar och intressen och använder detta som utgångspunkt i undervisningen. En viktig del i arbetet är också att uppmärksamma utvecklingsbehov och vara drivande i utvecklingen mot våra gemensamma mål.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är behörig lärare inom trä- och metallslöjd. Då vi använder oss av vårt digitala verktyg Unikum är det viktigt att du har goda digitala kunskaper. Som person behöver du vara flexibel och kunna arbeta självständigt. God samarbetsförmåga är även viktigt i denna tjänst. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi kommer kalla till intervju löpande under annonstiden, vänta därför inte med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Referensnummer

2020/778

Kontaktperson(er)

Marie Jönsson, rektor Flygelskolan, 046-3597499

Tillbaka till lista