Arbetsterapeut hemvård Öster - Veberöd/Genarp

Vård- och omsorgsförvaltningen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 000 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt genom bland annat rehabilitering, träning och hjälpmedelsförskrivning. Du arbetar tillsammans med chef, omvårdnadspersonal och legitimerade kollegor i ditt dagliga arbete.

I hemsjukvårdsarbetet kommer du att möta patienter med olika funktionsnedsättningar och sjukdomstillstånd, både personer som har kommunala insatser och de som klarar sig utan. Detta gör arbetet varierande och ställer krav på en bred kompetens och flexibilitet. Du ansvarar för den arbetsterapeutiska bedömning, utredning och målsättning av aktivitetsbehov samt planering och genomförande av interventioner tillsammans med patienten.

Vi dokumenterar i Procapita. Arbetstid måndag-fredag dagtid.

Vi söker dig som

Är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av arbete inom yrkesområdet och kommunal verksamhet. Du har god erfarenhet av hjälpmedelsanvändning och produkter.

Du är lyhörd, flexibel och engagerad och utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet kan komma att behövas. Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

Övrigt

Vid nyanställning inom verksamhetsområdet hemvård, rehabilitering, stöd och service för seniorer begär arbetsgivaren utdrag ur belastningsregistret. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Intervjuer kommer ske måndag den 31/8


Varmt välkommen med din ansökan! Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Löneanspråk
Tillträde: Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-08-23

Referensnummer

2020/656

Kontaktperson(er)

Ann Boutis, 046-359 63 06

Helen Nielsel, 046-359 49 23

Facklig(a) företrädare

Sofi Malmquist, Sveriges arbetsterapeuter, 046-359 54 25

Tillbaka till lista